Frakt og betaling

Vi har 3 leverings måter.

1. Hjemlevering: I Oslo og omegn tilbyr vi hjemlevering som koster 129 kr. Bestillingen blir levert av La Bodeguita Team hjem til deg samme dag når du bestiller før kl. 14 på hverdager. Ta gjerne kontakt om du lurer på hvlike steder vi leverer.

2. Hent bestilling på vårt lager:  Du gjør din bestilling i nettbutikken og henter den på vårt lager som ligger på Alnabru, Verkseier furulunds vei 10, 0668 Oslo.  Det er gratis å hente bestillingen selv.  Vi kontakter deg etter at bestillingen er mottatt, for å avtale tidspunkt for henting av varene. Vår åpningstid for henting er mandag - fredag, mellom  klokka 11:00 - 1800 og lørdag 11:00 - 15:00.

           Vi er alltid fleksible ;)

3. Mypack

Mypack Collet: Dette er en løsning vi bruker for å hjelpe våre kunder til å få varene sine i hele landet til en fast pris på kun 99 kr per bestilling opptil 10 kg. 

Mypack Home: Her har du mulighet til å velge dato og tid for levering og innen hvilke tidsrom det passer å få pakken levert.
Du kan også velge levering uten bekreftelse, slik at pakken kan leveres selv om man ikke er hjemme, angi ønsket leveringssted, som f.eks. bak huset, i en putekasse eller i garasjen.
Mottakeren varsles via SMS eller e-post dagen før med informasjon om leveringen. Mottakeren mottar da også en lenke til en side der leveringsalternativ og tid kan velges. Dette alternativet koster 249,-

NB!  Vi kan levere til hele landet, likevel er vi klare over at frosne og kjølevarer kan være komplisert å levere til lange distanser og kan derfor kun tilby disse varen i Oslo og omegn med frakt alternativ 1 og 2. Vi er fleksible og behjelpelige til å finne den beste løsningen slik at du skal ha tilgang til produktene våre! Ta gjerne kontakt så vi kan se om vi kan få til et alternativ løsning for deg.